Gratis Verzending!

Over Ons


Passie voor Verzorging

Wij zijn Lotte en Anouk, twee schoonheiddsspecialistes. Onze passie voor de huid is ontstaan sinds 2015 toen we beide de opleiding voor schoonheidsspecialist hadden afgerond. Wij hebben dus al 5 jaar ervaring in allerlei behandelingen en zijn ons meer gaan verdiepen in de huid. De huid is de grootste orgaan van de mens en heeft zoveel liefde en verzorging nodig. Wij raakten er gepassioneerd door en wilden hierdoor nog een stapje verder gaan dan alleen een schoonheidsspecialist zijn.

Eigenaar-Laser-Plasma-Pen

Over Laserplasma.nl

Wij willen onze kennis en inzichten over de schoonheid, met name de huid, met iedereen delen. Tijdens ons werk als schoonheidsspecialist kregen wij vaak de vraag van onze klanten om een moedervlekje, een wrat, een gerstekorrel en dergeleijke weg te halen. We zagen onze klanten bloeien. Ze kregen hun zelfvertrouwen terug. 

Wij zijn toen gaan zoeken naar een product wat onze klanten zelfstandig thuis kunnen gebruiken. Naar ons idee moest het betaalbaar zijn, eenvoudig en niet schadelijk. Toen kwamen wij uit op een laser plasma pen. 

De laser plasma pen hebben wij allereerst zelf getest of het voldeed aan onze eisen. Daarna hebben wij een aantal samples meegegeven aan onze klanten in ons schoonheidssalon. Zij waren er zo enthousiast over dat we de laser plasma pen begonnen te verkopen in ons schoonheidssalon. 

Uiteindelijk is laserplasma.nl uit voortgekomen waarop wij onze passie en ons product met heel Nederland en België kunnen delen.

Wij willen iedere vrouw, jong en oud, kunnen adviseren en helpen om er weer stralend bij te lopen en goed te voelen.

Eerlijke prijzen

We vinden dat je niet veel moet betalen voor jouw laser plasma pen. Daarom nemen wij de verzendkosten op ons. Wij willen ons product aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en we hopen je snel in onze Laser Plasma familie te verwelkomen! 💕